PROFISERVICE a fost înființat în anul 2017 ca service auto, care își desfășoară activitatea pe adresa: Str. Doina, 156, or. Chișinău.

De-a lungul anilor, ProfiService nu a evoluat doar din perspectiva experienței câștigate, ci și din punctul de vedere al extinderii serviciilor. În momentul de față suntem suficienți de polivalenti astfel încât să oferim servicii complete de reparații și diagnostic, indiferent de autoturismul pe care îl avem în față. Pregătirea temeinică și experiență dobândită ne-au ajutat să devenim un partener pe care clienții noștrii știu că se pot baza.

Viziunea Noastră
Suntem o echipa de profesioniști, pasionați de motoare și onești în relația cu clientul. Service-ul nostru a apărut din pasiunea pentru mașini și din dorința de a face o diferența în peisajul service-urilor din Chișinău. Am creat un loc unde clienții sunt tratați cu respect și unde pot avea încredere că le este întotdeauna spus adevărul.

Echipa ProfiService
Echipa noastră este formată din ingineri și mecanici auto cu o vastă experiență. Am adunat toate aceste cunoștințe și competențe pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde de calitate precum și soluții la toate problemele pe care le-ar putea avea un autoturism.

Avantajele PROFISERVICE

Servicii orientate spre client

Avem grija de serviciile oferite, iar clienții noștri fideli care se întorc se pot aștepta întotdeauna la unele aprecieri de la noi, cum ar fi o reducere pentru serviciile viitoare.

Prețuri competitive

Alaturi de transparenta, corectitudine, training specializat și eficienta, menținerea unor preturi competitive reprezintă pentru noi un obiectiv primar.

Piese auto de înaltă calitate

Colaborăm cu cei mai buni distribuitori și producători de piese auto din domeniu și garantam pentru piesele
auto furnizate.

Aveți nevoie de ajutor cu mașina dvs.? Ne ocupam noi